Bu Blogda Ara

18 Ağustos 2010 Çarşamba

ESTEE LAUDER/ BRONZE GODDESS


YIL: 2008

KOKU AİLESİ: Çiçeksi/ Meyve

ÜST NOTALAR: Bergamot, Mandalina, Limon

ORTA NOTALAR: Hindistancevizi, tiare çiçeği, manolya, neroli, lavanta, yasemin

ALT NOTALAR: Amber, vanilya, myrhh, vetiver

Tom Ford'un Estee Lauder ile birlikteliğinin bir ürünü olan Azuree Soleil'in devamı niteliğinde lanse edilen Bronze Goddess, oldukça tropikal, yaz mevsiminin değişmez ürünü güneş yağları gibi kokan, sıcak bir yaz kokusu.

Ben bu kokuyla geçen kış tanıştım. Kış aylarının klostrofobik etkisinden bir tür kaçış. Sıcak yaz güneşini, plajları ve denizi hatırlayarak bir parça kış soğuğundan uzaklaşmak için kendinize yapacağınız güzel bir iyilik.
Bronze Goddess, bir parfüm değil, vücut kokusu(skinscent) olarak lanse edilmiş. Çok kalıcı ve özellikle sillage(parfümü sıktığınız zaman, çevreniz bulunan insanların o kokuyu ne derece yüksek algıladıkları şeklinde çevirebiliriz.)'ı da gayet başarılı.

Body Oil Spray'i özellikle saçlarıma sıkıyorum. Hem çok hoş kokuyor hem de saçlarımı yumuşatıyor. Tek dezavantajı silikon içermesi. (Şu an piyasada pek çok saç bakım kremi maalesef silikon içeriyor) Ancak içinde zeytinyağı, macadamia(Avustralya fındığı) çekirdeği , üzüm çekirdeği, arpa, buğday da bulunuyor. Sanıyorum bu da iyi bir şey. Cildinizi yumuşatıyor, kokunun etkisini güçlendiriyor.

Benim için bu yazın favorisi BRONZE GODDESS.

11 yorum:

  1. nerden buluyorsunuz parfümü ben hiç bir yerde bulamıyom :(( Kuşadasın'da yaşıyorum olmazsa siz alın bana yollayın çok ciddiyim eğer olumlu olursa cevabınız grşlim mutlaka telefonla derim ulaşalım lütfen birbirimize teşekkürler ......

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Ben Boyner'den almıştım. Şu an tatilde olduğum için maalesef olumlu cevap veremiyorum. Bazı kokuları teşhire çıkarmıyorlar. O yüzden mutlaka ismiyle sorun.

    YanıtlaSil
  3. merhaba,eğer bu parfümden arıyorsanız gönderebilirim .

    YanıtlaSil
  4. NE KADAR ACABA BERTALSE HANIM

    YanıtlaSil
  5. merhaba bertalse hanım bu parfümü ne kadara satıyorsunuz acaba ?

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Bertalse ve Adsız,
    Bana e-mail adreslerinizi bırakırsanız, size adreslerinizi yollayarak daha rahat haberleşmenizi sağlayabilirim. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Selam bu ürünü sevgilime almak istiyorum. Fiyat nedir? Kaç ml'lik şişelerde? Ayrıca sana bir tavsiye de bulunayım; portekizden braga'dan gelen arkadaslarımdan biri bana "Vegas woman eau de parfum" getirdi. Harika bir koku. İnsanın iliklerine kadar işliyor. Onu da hediye ettim ama şişenin dibi göründü. Eğer bu parfümü temin edebilirsen öncelikle senden yorumlamanı rica ediyorum. Bu parfümden de siparis vermek isterim bunu da belirteyim.
    -baklawaci @ hot mail .com-

    YanıtlaSil
  8. bu üründen bbulan varsa nolur bana bildirin rica ediyorum bulamıyorum hiçbir yerde
    teslaleli@gmail.com

    YanıtlaSil
  9. bronze goodies bulan varsa nolur bana yazın rica ediyoruum hiçbir yerde yok yok yok :((( teslaleli@gmail.com ulaşın bana nolur

    YanıtlaSil
  10. Tekin Acar'da gormustum en son. Sanirim internet sitesinde de satista.

    YanıtlaSil
  11. Tam bir yaz parfümü çok beğenmiştim denerken ama almak kısmet olmadı

    YanıtlaSil