Bu Blogda Ara

7 Nisan 2010 Çarşamba

GUCCI BY GUCCI POUR HOMME


GUCCI BY GUCCI POUR HOMME

YIL: 2008

KOKU AİLESİ: Şipre

ÜST NOTALAR: Bergamot, şipre, menekşe

ORTA NOTALAR: Tütün, yasemin

ALT NOTALAR: Paçuli, olibanum(Afrika ve Çin ve Hindistan'da yetişen bir cins ağaçtan elde edilen reçine), amber, elemi reçinesi(nane ve limon aromalı bir tür reçine)

Roisin Murphy'nin harika yorumuyla  Bryan Ferry'nin 'Slave To Love'ı. James Franco, cool, modern ve çaba göstermeyen havasıyla, bu parfüm için en doğru seçim. Jan Wentz tarafından siyah-beyaz çekilen reklam filmi
ile parfümün vermek istediği imaj, size doğru bir şekilde geçiyor.

Gucci by Gucci Pour Homme, kadın versiyonunun tersine oldukça alçakgönüllü bir parfüm. Günlük kullanım için uygun, hafif bir şipre. Çevrenizi rahatsız etmeyecek, bir aftershave havasında Gucci by Gucci PH. Koku kısa bir süre içinde tene yakınlaşıyor. Maço erkekler için uygun bir parfüm olduğunu düşünmüyorum. Ancak bu yorumlardan, kokunun genç erkekler için üretilmiş, hafif parfümlerden olduğu düşünülmesin, zira içeriklere de bir göz attığınız zaman maskülen öğelerin oldukça fazla olduğunu görüyoruz. Özellikle parfümün tene yaklaştığını söylediğim andan sonra, tütünün kuvvetli kokusunu, yine reçinelerin etkisini hissediyorsunuz. Bu size yansıtmış olduğum aşamalar hep sessiz ve derinden ilerliyor.  Kendine güvenen, ancak bunu gösteriş yapmadan belli eden erkekler için hoş bir parfüm.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder